Het libido van een man verhogen met of zonder pillen en andere middelen

Sterk Ereu > Blog > Erectiestoornis > Het libido van een man verhogen met of zonder pillen en andere middelen

Op een gegeven moment zult u misschien met afschuw merken dat u zich niet seksueel aangetrokken voelt tot een partner. Geruststellend: Vrijwel iedere man heeft soms geen seksuele behoefte. Uit onderzoeksstudies blijkt dat 20% van de mannen een laag libido heeft. Maar je vraagt je natuurlijk af: Hoe kan ik mijn libido verhogen?

Als man het libido verhogen zonder medicijnen

Een laag libido kan veelvoudige oorzaken hebben. Onderstaande oorzaken komen vaak voor. Methoden om het libido te verhogen variëren op passende wijze.

  • Gespannenheid

Geldnood, drukte, een ziek gezinslid enz. kan leiden tot stress. Dit kost het lijf veel energie waardoor er behoefte is aan rust en minder aan gemeenschap.

Slaap genoegzaam en meer dan normaal. Hierdoor krijgt het lichaam rust en jij vanzelf animo om te vrijen. Ook meditatie kan medewerken aan het verlagen van het stressgehalte en een positief bijdragen aan het libido gehalte.

  • Verlaagd zelfvertrouwen

Negatieve beoordelingen van bedpartners, een erectiestoornis of een laag zelfbeeld kan een grote deuk slaan in de zelfverzekerdheid en het libido verlagen.

Breng hier verbetering in door langs een psycholoog of een sekscoach te gaan. Zij weten de confidentie op waardigheid te brengen, zodat het libido wordt opgevijzeld!

  • Geneesmiddelen

Antidepressiva, rustgevende middelen of bètablokkers kunnen een laag libido veroorzaken. Dit staat in de bijsluiter omschreven. Zelfs natuurlijke supplementen kunnen onveilig zijn. In 1999 meldden wetenschappers uit de VS dat drop eten gevaarlijk is voor het mannelijk libido.

De huisarts kent deze narigheden en kan andere medicatie voorschrijven.

  • Lage testosteronspiegel

Dit wordt veroorzaakt door (teveel) buikvetten en door je leeftijd. Testosteron neemt stapsgewijs af. Bij de ene man sneller bij de ander trager.

Ga bewegen. Met krachtsporten wordt vet verbrand, gewicht verloren en spiermassa gekweekt. Voor de opbouw van spieren is testosteron nodig. Hoe meer spieren, hoe meer testosteron het lichaam produceert!

  • Verkeerde voeding

Uitbundig alcoholgebruik en tekorten aan vitamines (foliumzuur, ascorbinezuur) en mineralen (Zn, Mg) hebben een kwalijke invloed op het libido.

Het voedingspatroon speelt een rol in het welbevinden van het lichaam. De juiste etenswaren zorgen voor een sterke, energieke en krachtige fysieke gesteldheid en welvarendere geest. Sommige voedingsmiddelen bevatten stoffen die het libido stimuleren. Eet meer groeten en fruit en probeer zeevruchten uit. In deze voedingsmiddelen zitten ingrediënten (zink, omega-3 vetzuren, arginine en selenium) die contribueren aan de aanmaak van enzymen die invloed hebben op het libido.

Vrouwen kunnen andere specifieke oorzaken hebben voor een verminderd seksueel verlangen, bijvoorbeeld als gevolg van de overgang.

Libido verhogen met natuurlijke pillen of gespecialiseerde middelen

Werken bovengenoemde oplossingen niet? Probeer het libido te verhogen met aansporende middelen! Zowel natuurlijke en onnatuurlijke middelen zijn beschikbaar. Wat werkt verschilt voor iedereen.

Er zijn verschillende middelen die allemaal op een andere manier impulsen voor lust op wekken. De beste libido verhogende middelen:

  • Kruiden: Pillen met non conformistische ingrediënten die voor een aanhoudende en harde erectie zorgen.
  • Testosteronbehandeling (Tostran, Testogel): Verzorgt een vermeerdering van het testosteron gehalte
  • Lustopwekkende gel: Geeft een tintelend en verwarmend effect om ongecompliceerd een erectie te vormen.
  • Libidoverhogende druppels: Verhoogt de bloedleverantie naar de penis om een stijve op gang te brengen. Bekende druppels zijn Spanish Fly (Spaanse Vlieg). Een paar druppels onder de tong wakkeren de zin in seks aan en zorgen voor een ongekend orgasme bij mannen en vrouwen.

Erectiepillen helpen een erectie aandoen en te behouden, maar ze worden niet beschouwd als libido-boosters.

Hoe kun je het libido veilig en betrouwbaar verhogen?

Hoe verhoog ik mijn libido zonder eventuele ongewenste gevolgen? Ga na of aanwakkerende middelen bonafide zijn voordat je ze aankoopt. De deugdelijkheid loopt sterk uiteen per verstrekker. Informeer goed aleer online af te nemen of bezichtig een drogist of apotheek en vraag naar de mogelijkheden.