Hoe kun je als vrouw het libido verhogen met pillen en stimulerende middelen

Sterk Ereu > Blog > Erectiestoornis > Hoe kun je als vrouw het libido verhogen met pillen en stimulerende middelen

Iedereen kent de blauwe pilletjes voor mannen die een erectie op gang brengen en seksuele prestaties verbeteren. Maar wat is er voor vrouwen? In dit artikel worden denkbare redenen van een laag libido bij vrouwen besproken en oplossingen om dit te verhogen met behulp van bemoedigende middelen.

Oorzaken verlaagd seksueel verlangen bij een vrouw? Hoe kan je het libido verhogen?

Verschillende aanleidingen kunnen zijn:

  • Drukte

Stress veroorzaakt veel eigenaardigheden. Het zuigt energie op, waardoor varia aan processen minder soepel verlopen. Dit kan herstellen door rust en evenwichtigheid, dan komt de lust vanzelf terug.

  • Overgewicht

Obesitas zorgt voor een verminderd libido. Overtollig vet creëert een overvloed van een eiwit dat aan testosteron bindt. Hierdoor wordt dit lustopwekkende hormoon afgezwakt en het libido verminderd!

Sporten, met name krachtoefeningen werkt libido verhogend. Bij het produceren van spieren komt extra testosteron vrij.

  • Geneesmiddelen en de pil

Medicijnen kunnen een verminderd libido als bijwerking hebben. Ook de anticonceptiepil, prikpil en spiraaltjes kunnen het libido verlagen.

  • Zwangerschap

Biologisch gezien is vrijen nodig voor voortbrenging van de mensheid. Lust is van nature dus minder tijdens een zwangerschap. Na de draagperiode ligt de focus op de opvoeding van kinderen en wordt de levensgezel nog even opzij geschoven.

Plan de seks, kleed je sexy aan, verlicht de kamer met kaarsjes, koop een seksspeeltje of probeer iets nieuws, om ook tijdens deze periode lust op te wekken.

  • Problemen tijdens overgang

De overgang beïnvloed het quantum van alle geslachtshormonen afbrekend. Het peil wordt steeds lager en bereikt na het climacterium een dieptepunt.

Dit is onontkoombaar, maar er bestaan remedies. Artsen kunnen u doeltreffende behandelingsmethodes uitleggen.

  • Voeding

Excessief alcoholgebruik en deficiëntie van vitamines en mineralen hebben een negatieve invloed op het libido.

Voeding speelt een rol in de fitheid van het lichaam. Adequaat voedsel zorgt voor een sterkere, energiekere en krachtigere fysieke hoedanigheid en gezondere geest. Eet meer groeten en fruit en probeer ook zeevruchten uit. In deze voedingsmiddelen zitten ingrediënten die de vervaardiging van een enzym aanmoedigen die invloed hebben op het libido.

Libido verhogende medicatie en effectieve pillen voor vrouwen

Waar heren geduvel hebben met het teweegbrengen van een stijve, hebben vrouwen last van weinig zin. Hoe kun je seksuele problemen voorkomen? Twee soortementen tabletten kunnen dit compenseren:

  • Lovegra: Dit middel maakt de clitoris en vagina sensitiever door een verhoogde bloedtoelevering.
  • Viagra voor vrouwen (flibanserin): Deze tablet is herkomstig van de Amerikaanse markt en hitst de afgifte van dopamine aan, het gelukshormoon in het brein. Dit hormoon bezorgt een fijn gevoel bij een geprononceerde ervaring, zoals eten, drugs of gemeenschap.

Libido verhogende middelen voor dames

Hiernaast zijn er middelen beschikbaar die lust opwekken bij vrouwen:

  • Opwindende gel: Smeer deze crème op en rond de klit voor afwisselende koude en warme prikkelingen die lust opwekken.
  • Ginseng: Een volledig natuurlijk Chinees kruid. Deze Oosterse plant wordt gebruikt met verschillende intenties, zoals verbetering van het afweersysteem, maar dus ook als seksbooster!

Inlichting over beste libido verhogende middelen is cruciaal, aangezien aanbieders een variëteit aan stoffen gebruiken die andere responsen en bijwerkingen opwekken.