Veel Gestelde Vragen

Sterk Ereu > Veel Gestelde Vragen

Kan ik de farmaceutische webshops die jullie loven wel vertrouwen?

Wij verwijzen door naar apotheeksites waar wij aanraden aankopen te doen omdat wij in connectie met hen staan en een langlopende goede associatie hebben. Zij hebben meermalen bewezen hoogwaardige heelmiddelen sturen die profijtig zijn. Omdat wij weten dat er malafide farmacie zijn die helaas hun beloften niet nakomen hebben wij besloten deze informatiepagina te maken om cliënten accuraat te informeren welke integere apotheken er zijn.

Hoe kan een erectie-mankement zich voltrekken?

Er kunnen zowel geestelijke als lichamelijke oorzaken zijn waardoor u dit ervaart. Nervositeit, teveel afleidingen, verkeerde voeding, roken, overgewicht, hoge bloeddruk of een verminderde bloedsomloop. Onze website houdt zich bezig met beoordelingen, maar als u meer informatie wilt over erectiestoornissen en de totstandkoming kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief waarin wij dieper ingaan op erectieproblemen.

Zijn er oplossingen voor het seksueel disfunctioneren van vrouwen op de markt?

Mannelijke erectiestoornis-medicatie is er in overvloed, maar hedendaags bestaan er zeker ook geschikte middelen voor de vrouw zoals lustopwekking als lusteloosheid zich heeft gemanifesteerd. Aanschouw onze artikelen over vrouwelijke Viagra en vrouwen libido om meer te leren.

Wat zijn de bijverschijnselen van de medicamenten?

Dit verschilt per artikel. Lees alle info dus gedetailleerd door voordat u een aankoop doet en lees vervolgens bij ontvangst het infoboek nogmaals door om zeker te zijn dat u het medicijn mag gebruiken. Bijverschijnselen zijn meestal minimaal maar het is raadzaam om daar alsnog zonder gevaar mee om te gaan.

Dit wordt de eerste keer dat ik een erectiepil ga nuttigen: hebben jullie recommandaties?

Het meest belangrijke is aandachtig de bijsluiter te lezen en u aan de frequenties te houden die worden vermeldt. Kijk zorgvuldig of u wel in de gezondheid bent de remedie te verorberen en geniet vervolgens vooral van de leuke stonde!

Heb ik een geneeskundig voorschrift vereist om de producten te verwerven?

U heeft geen geschreven geneeskundig voorschriften nodig om de medicamenten online te bestellen. Het is echter mogelijk dat u wordt gevraagd om een online vragenlijst in te vullen (beantwoord de vragen met betrekking tot leeftijd, algemene gezondheidstoestand en disfunctie) voordat u een farmaceutisch product bestelt. Controleer de regels van een bepaalde apotheek die u hebt gekozen.

Genezen pillen seksuele disfunctie?

Nee, ze zorgen alleen voor een tijdelijke (symptomatische) behandelwijze. Patiënten kunnen echter wel kiezen voor dagelijkse behandelingen zoals Tadalafil in lage doseringen die zorgen voor een blijvend effect tijdens de therapie.

Is jullie website wel gewettigd en legitiem?

Dit is een website die reviews schrijft en prijsvergelijkingen maakt. Wij voldoen aan de noodzakelijke Europese wetgeving, bijvoorbeeld aan de privacywetgeving. Wij collaboreren met ondernemingen die officieel erkend zijn, rechtmatig licenties hebben en voldoen aan de noodzakelijke Europese wetgeving.